Hoe werkt het?

Droompartijtje verhuurt in de omgeving Leiden complete feest- en verkleedkisten voor kinderfeestjes met verschillende thema’s. U kunt kiezen uit 8 verschillende themakisten die passen bij de belevingswereld van kinderen van 4 t/m ongeveer 7 jaar.  U kind kan kiezen uit de volgende thema’s: Superhelden, prinsessen, brandweer, jungle, heksen en tovenaars, piraten,
Oud-Hollandse spelletjes, Frozen, elfen, ridders, dino’s en zeemeerminnen.

Elke themakist bevat verkleedkleding, diverse spullen om jullie huis te versieren, borden, bekers en een tafelkleed om de tafel te dekken.  Verder ontvangt u ruim van tevoren een draaiboek met allerlei tips, uitgebreide uitleg van de spelletjes, materialenlijst, een aantal recepten en professioneel gedrukte diploma’s. Alles past bij het thema dat uw kind kiest voor zijn of haar verjaardagsfeestje. Eventueel kunt u het programma uitbreiden met knutselopdrachten die passen bij het door u gekozen thema.
U hoeft zelf alleen te zorgen voor eten en drinken. Op deze manier wordt het erg leuk om het kinderfeestje van uw kind gewoon thuis te vieren.
U betaalt € 50,- (maximaal 10 kinderen) en € 50,- borg.

U haalt de themakist op in Leiden. Wilt u het nog makkelijker? Droompartijtje bezorgt de themakist en haalt deze ook weer op in de volgende plaatsen: Leiderdorp, Warmond, Voorhout, Voorschoten, Wassenaar, Zoeterwoude, Noordwijk, Katwijk en Rijnsburg. De kosten voor het bezorgen en ophalen van de themakist zijn € 15,-

Kortom: Droompartijtje biedt alles voor een geslaagd en betaalbaar kinderfeestje bij u thuis, de speeltuin of een door u zelf gekozen locatie!

Staat het favoriete thema van uw kind er niet bij? Laat het ons weten, misschien kunnen wij u toch verder helpen, door bijvoorbeeld thema’s met elkaar te combineren.

Kidsproof