Escapegame The Case Leiden

Een Escapespel voor thuis!

Op zoek naar een originele activiteit op het kinderfeestje van uw kind? Of een leuke activiteit voor een slaapfeestje? Of gewoon een activiteit voor een gezellige middag met vrienden?

Huur dan The Case Leiden. Met The Case Leiden haal je de spanning van een Escape Room gewoon in je eigen huis. The Case Leiden is een gesloten koffer waarin diverse uitdagende escape room puzzels zijn verstopt. Al puzzelend banen jullie je een weg door de verschillende raadsels en spelletjes. In totaal hebben jullie 80 minuten de tijd om alle puzzels en raadsels op te lossen, de sloten te openen en de koffer te kraken. Het spelen van The Case vergt teamwork en stalen zenuwen, want de tijdsdruk zorgt voor de nodige spanning. Gaan jullie de uitdaging aan?

Een escape spel spelen
De kinderen krijgen eerst een korte uitleg van de spelregels. Daarna zijn ze klaar om de codes van de koffer te kraken. Weten ze even niet meer hoe het verder moet? Dan kunnen ze gebruik maken van de aangeleverde hints.

Is the Case Leiden moeilijk?
The Case Leiden is uitdagend, maar niet onoplosbaar. De kinderen komen verschillende puzzels tegen met allemaal een verschillende moeilijkheidsgraad. Daarom is teamwork zo belangrijk en is het spel goed te doen voor kinderen.

Voor wie is The Case Leiden
The Case Leiden is geschikt voor kinderen van 9 jaar. Het spel kan gespeeld worden met 2-8 spelers.

Kosten
De huur van de The Case Leiden bedraagt € 35,-. The Case haal je op in Leiden. Wil je liever dat het escape spel thuis wordt gebracht en weer wordt opgehaald? The Case Leiden bezorgt en haalt de koffer op in de regio Leiden. De kosten hiervoor bedragen € 10,-

RESERVEER NU

Klik hier voor meer informatie over The Case Leiden.